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美味しい時間を楽しむカフェ&バー。Eat, Chat, and Drink in the heart of Tokyo.

お料理の話 お酒は楽しく English

Figs & Dry Fruits from Far East Bazar

投稿日:

Ultrabar Keiko です。English follows.

先日のお客様 KYさんに、こんなに素敵な瓶詰のドライブフルーツ&ナッツを頂きました。My friend KY brought me a great souvenir; dry fruits and nuts in a jar. 

Otsumami for wine

左から、フィグ、グリーン干しぶどう、カラメルナッツ From left, dry figs, green raisins and sugar-nuts

Far East Bazar (リンクはオンラインショップサイト)の瓶詰めです。

「世界にはみんなが知らない素晴らしいものがまだまだ沢山ある…」

“In the world, many great things are still undiscovered”

なんて素敵なキャッチコピー。そうなんです。まだ行ったことのない場所、知らない世界が沢山残っています。人生って短い。

What a great line…. truly.  Too many great places to visit and things to learn for a short period of time.

Far East Bazar box

箱、瓶もシックでおしゃれです Package is nice and chic

ドライフルーツの中でも特にフィグ(イチジク)はチーズとの相性が抜群なので、その場でクリームチーズと合わせたおつまみを作りました。Dry fruits, especially figs go well with cream cheese. So I arranged an appetizer plate:

クリームチーズとフィグで

Cream cheese and fig for an appetizer

とってもワインとよく合います。 

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外資系サービス会社を脱サラした元バリキャリママのバー日記です。探求テーマは、地球を温暖化から救うための方法論。シェアリングエコノミーやスマートシティなど。デジタルやバブルの思い出話も時々。美味しく楽しいバーを目指して試行錯誤中のバーママ2.2。
Ultra Bar Master Keiko's blog. Environmental activist, ex-business woman, a home-cooking chef to bring the bar food next level at “Ultra dining-bar”.